,

Apa yang anda lakukan bila nampak anak kucing ini?

Seekor kucing yang comel ditemui terperangkap dan kepalanya tersekat di dalam lubang kecil. Anak kucing ini kelihatan tidak terdaya dan ketakutan. Kemudian, sebuah badan pertubuhan kemanusiaan tampil memberi bantuan kepada anak kucing comel ini.

Jom tengok video ni untuk melihat apa yang terjadi seterusnya.

Sila KONGSIKAN video yang menyentuh perasaan ini ye =)

Written by Cik Kucing

Cik kucing juga dikenali sebagai Sharifah Munira. Merupakan founder kucing.my & bergerak aktif dalam pemasaran digital.

8 Comments

Leave a Reply
  1. Nasib baik anak kucing kalau bapak kucing ke mesti orang tak tahu buat apa kan… Ya allah nasib baik selamat dengar suara dia ngiauu.. Dah meleleh air mata… Nasib baik orang nmpk klu org x tahu tu.. Ya allah… Allah je la… Tahu macam mana kucing tu nak tanggung last-last tuu so sweet gile dia dgn anjing tu… Lepastu dia teogok video dia sendiri dalam you tube…:'(:'(:'(

  2. Nasib baik anak kucing kalau bapak kucing ke mesti orang tak tahu buat apa kan… Ya allah nasib baik selamat dengar suara dia ngiauu.. Dah meleleh air mata… Nasib baik orang nmpk klu org x tahu tu.. Ya allah… Allah je la… Tahu macam mana kucing tu nak tanggung last-last tuu so sweet gile dia dgn anjing tu… Lepastu dia teogok video dia sendiri dalam you tube…:'(:'(:'( dah la.. Comel….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Baka kucing baru ditemui menyerupai serigala jadian | lykoi

Penunggang Motosikal Bertanduk menjadi perhatian ramai