Hadiah Misteri untuk Fanatik Kucing

 

bankg1 Hadiah Misteri untuk Fanatik Kucing

Berita baik untuk fanatik-fanatik kucing sekalian, kini korang boleh memenangi hadiah misteri dari kami. Hadiah ni cute sangat, mesti korang tak menyesal kalau join.

Hadiah Utama – Tabung kucing pencuri syiling

 

Tengok Video ni untuk demo Tabung kucing pencuri syiling

 

2 Hadiah Misteri

Memang misteri, tapi serius sangat cute.

Macam mana nak menang, senang je.

1) Anda perlu buat beberapa perkara ini bagi menambahkan peluang anda untuk menang hadiah yang ditawarkan. Setiap perkara di bawah ini menyumbang kepada jumlah penyertaan. Semakin banyak penyertaan semakin cerah peluang untuk anda menang icon smile Hadiah Misteri untuk Fanatik Kucing

  • Like FB Page Kucing.my – fanatik kucing (Wajib) = 5 Penyertaan
  • Like FB Page My Orange Network (Wajib) = 5 Penyertaan
  • Follow MONster_My di twitter (Tidak Wajib) = 3 Penyertaan
  • Tinggalkan Komen “Kenapa anda suka kucing?” (Tidak Wajib) = 3 Penyertaan
  • “Like” post ini (Tidak Wajib) = 3 Penyertaan
  • “Tweet” post ini (Tidak Wajib) = 3 Penyertaan

Setelah anda melakukan perkara-perkara di atas, sila tekan “I Did This” di bawah ini supaya ia dapat direkodkan (Jangan tekan kalau anda tak buat, kami dapat kesannya)


2) Bonus untuk ahli yang aktif di facebook kami dengan menghantar video dan gambar kucing yang menarik.

Tarikh tutup 18 November 2011. Pemilihan pemenang akan dilakukan secara undian dan akan dimaklumkan di sini dan secara email. Sila pastikan email yang anda masukkan adalah yang email yang benar

Kami sedang berusaha untuk menambah lagi hadiah-hadiah yang menarik untuk anda, jika ada yang berminat untuk menjadi penaja sila maklumkan kepada kami.

Terbuka kepada rakyat Malaysia sahaja

Terima kasih icon smile Hadiah Misteri untuk Fanatik Kucing

 

by

Related Posts

  • Post Image
  • Post Image

37 Responses so far.

  1. ayuniayumi says:

    saya suka kucing kerana kucing membuat saya rasa tenang dan kucing sangat comel. bulu kucing yang sangat lembut membuat saya sentiasa ingin membelainya.

  2. sebab kucing sama manja ngan saya :) bulu2 dia lembut, suka bermain..so tak rasa bosan kalau berdua ngn kucing pon. Hilang rasa penat bila dia datang bermanja dengan saya :)

  3. Affan Ruslan says:

    saya mahu tabung tu! haha

  4. Affan Ruslan says:

    Ok tersilap, tak baca instruction hahaha. Rupanya ada soalan. Saya suka kucing kerana saya tak rasa foreveralone sgt kalau ada kucing, ada sesuatu untuk dibuli. hahaha

  5. YOU says:

    Alamak!! Tak ada akaun twitter la…..

    Kalau nak beli tabung tu boleh kah?

  6. fof says:

    i xde akaun twitter macam mana??
    i want to join this contest…

  7. admin says:

    follow twitter tu tak wajib. boleh je join, sebab kami guna sistem undi untuk pilih pemenang =)

  8. Saya suka kucing sebba kucing boleh memahami suka duka jiwa lara di hati saya, sebab kucing satu-satunya binatang pembersih di dunia ini dan sebab Rasulullah S.A.W juga sukakan kucing. <3 :-P

  9. Kenapa anda suka kucing?
    Saya suka sangat kucing sebab kucing sangat menenangkan. Tambahan lagi kalau kucing yang sangat comel sampai membuatkan rasa nak peluk dia, dan cium dia.

  10. Muhamad Syahir says:

    saya suka kucing sebab… kucing comel sangat.. :-D terutama kucing munchkin.. kucing yang pendek2 tu.. hehe..

  11. Nurul Nasyrah Ismail says:

    saya suka kucing sebab kucing adalah jiwa saya, kekasih saya yang selalu teman saya siang dan malam. saya sayang kucing2 sedunia…. :mrgreen:

  12. baiz says:

    nak beli kat mana yer tabung nih?? boleh bagitau tak…tlg email info kat mana boleh dapatkan..tq

  13. salwani says:

    sy suke kucing sebab: teramat-amatlah comel, kalau kita tension marahlah kat dia, kalau kita serabut gomol je dia,kalau kita nak luah perasaan bgtau kt dia pasti semuanya jadi tenang semula…suka kucing sangat-sangat.

  14. iffayuna says:

    kt mn nk like post? kt mn nk tekan i did it?? arghh xjmp! :cry:

  15. Nor Aliyyah says:

    saya suka kucing sebab ……

    1. kucing sangat comel dan manja
    2.kucing tempat saya luahkan perasaan…
    (saya suka cakap dengan kucing :D )
    3.kucing selalu buat saya ketawa dengan perangai diorang yang cute2 tu :D

  16. saya suka kucing kerana kucing merupakan haiwan yg paling COMELLLLLL di dunia….saya ada membela lebih dari 10 ekor kucing….2 ekor kucing parsi…8 ekor kucing local…kesemuanya hidup dalam rumah saya dalam keadaan yg aman dan harmoni… :-P

  17. hanisaleeya says:

    suka kucing sebab kucing boleh temankan saya bila tak ada orang nak faham saya…

  18. nasya says:

    sebab kucing saye comel , manja and (penakut). haha.
    dye slalu temankan saye bila orang takde kt rumah. dye tidor kt sebelah saye bile saya kesunyian. sayang kucing saye ! muahhh ! :wink:

  19. nasya says:

    kak , pengumuman pemenang dye bile ?
    *asking :-P

  20. saya baru lagi sukekan kucing… hahaha… ade lak gtu kan… i dont have any kucing.. coz dont have own home yet.. tp kucing2 kat campus hostel sgt comel.. so sy just jage diorg je lah.. ahah.. tiap2 petang g maen kot.. especially balik dr kelas.. seriesly release tension..

  21. Saya sangat suka kucing kerana ia bagai satu terapi kepada saya untuk menjadi seorang yang lebih bertanggungjawab, penyabar dan penyayang. Kucing juga antara haiwan peliharaan yang sangat bijak.

  22. fiqa says:

    saya suka kucing sebab kucing sangatttt comel, nakal, manja dan teman bermain setiap masa. Saya sayang kucing saya!! :lol:

  23. Asrul says:

    suka sangat kucing sbb sy dh tua bangka(umor 26 tahun tp belum kawen walhal member2 dah beranak pinak dah) so bila sy bela kucing,terasa macam diorang dh jd mcm anak2 sy dh….bez sgt bila kita mandikan dia,bg makan,main2 dgn diorg…ahaks….xnyesal berbelanja untuk mereka…

  24. azwan azreen alias says:

    td sye baru je amek 2ekor anak kucing dlm longkang..kesian die…hope mereka xde pape la kan..dan membesar jd kucing yg sgt comell huhu
    :wink:

  25. Maryam says:

    hye..first time dtg sini..

    suka tabung tu..sudah ade ..bg hadiah kat Mak sbb mak suka kucing… :wink:

  26. syalma says:

    kucing itu comey. mata die bulat mcm mutiara. manje die ngade2 boleh buat kite ketawa. kucing syg kite kalo kite sygkn die. mak sy ckp kucing akn selalu doakan tuannya kalo kite jg die dgn baik…! sy sgt suke dgn kucing..jumpe kucing tepi jln pon sy nk belai.saya syggggggkn :wink: kucing!

  27. Aula Anuar says:

    kucing anugerah tuhan . Dan sudah semestinya saya hargai segala ciptaan tuhan . Dan terutama kucing . Love <3

  28. wah says:

    saya suka kucing sebab kucing adalah haiwan kesayangan Nabi yang paling comel dan manja di bumi ni. lagipun tiada sebab untuk saya membenci kucing sedangkan kami sekeluarga memang tak boleh duduk senang kalau tak ada kucing kat rumah. kucing boleh hilangkan stress bila main main dengan dia. tapi selalu jugak kena cakar -,-’

  29. Wani Syara says:

    saya suka kucing kerana kucing selalu memberi ketenangan kepada saya..bila melihat muka kucing..membuatkan saya terfikir..betapa indahnya ciptaan Allah..walaupun kdg2 saya ingin memarahi kucing saya..tetapi..bila tgk muka kucing yang comey..terus x jadi nak marah..pa2 pun..tnpa kucing dalam hidup saya..saya akan berasa sgt sunyi.. :)

  30. saya suka kucing saya sebab saya rasa kucing dapat memberi kita ketenangan , kegembiraan dan kesabaran. Kucing selalu menceriakan tuan dye ngn buat telatah comel dye. Tak kira , tuan dye dlm kesedihan ke , kesunyian ke. Hehe. Kucing dah le comel , bijak , penghibur.Saya suka sangat sangat kat kucing. :-D

  31. saya suka kucing saya sebab saya rasa kucing dapat memberi kita ketenangan , kegembiraan dan kesabaran. Kucing selalu menceriakan tuan dye ngn buat telatah comel dye. Tak kira , tuan dye dlm kesedihan ke , kesunyian ke. Hehe. Kucing dah le comel , bijak , penghibur.Saya suka sangat sangat kat kucing. :-D :wink:

  32. Noraini Azmi says:

    Saya suka kucing because cats are my best friend. They are cute, fluffy and naughty. I miss my friends. I hope they are waiting for me at home. Be there when I get back ok dear.

  33. Zizah says:

    Saya amat sangat suka kucing sebab dari kecik saya belajar banyak benda dari kucing terutamanya belajar menyayangi ahli keluarga macam mana kucing-kucing sayang keluarga dia, and kucing jugak banyak bantu saya hilangkan stress bila main-main sama-sama :wink:

  34. Atiqah says:

    Saya suka kucing sebab dia comel , dia selalu teman saye kalau sorang2 kat umah . dia selalu wat saya gelak .dia sgt berguna utk buang tikus dan lipas di rumah saya .Dia hilangkan stress saya ,dia jugak kejutkan saya utk bangun subuh dgn mencium2 hidung saya dgn hidung lmbap dia. Dialah kawan saya yang selalu menemani ketika tension nak stadi dgn buat muka comel,dia jugalah peneman saya belajar hingga lewat malam . Saya kuceng saya ! :oops: 8)
    Atiqah recently posted..Raye KORBAnMy Profile

  35. nadiah ahmad says:

    saya suka kucing sebab dye sgt comel dan bwt hdup sy happy slaloo.. <3 kucing sesangat!! =)

  36. dalina says:

    saya suka dan sayang kucing..
    1. denyut jantung,pernafasan..sama cm kita.
    2.lapar,sakit sama cam kite..
    3.sedih..gembira…same cam kita..
    4. cuma Allah bgi kte akal,,kucing pula tak diberi akal..oleh itu..kita diminta bayangkan segalanya dr no 1 hinnga 4 terjadi pada kita…
    5.Mereka tak dpt bagitau kite penderitaan mereka..tpi Allah beri kita akal untuk menilai penderitaan mereka..Alaah beri perasaan untuk kita fahami kesakitan..kelaparan..dan ketakutan mereka..Oleh itu kita Harus Menggunakan akal itu..membantu sesama Makluk…Insyallah Allah melihat kebaikan Kita…

  37. meoww says:

    saya suka kucing sebab kucing memahami walaupun mereka tidak boleh bercakap tetapi mereka dapat memahami kita..
    mereka memerlukan tempat untuk berteduh dan berkasih sayang sama macam manusia..mereka memang tidak berotak dan tidak boleh berfikir mcm manusia dan seharusnya kita yang berakal ini tidak menindas dan kejam terhadap kucing kerana kita berakal

Social Icons