Berita Kucing- October 9, 2011

Kucing Macam Harimau -Toygers

Encik Kucing
4

Toygers

Toygers merupakan kucing kacukan dengan harimau. Toyger adalah hasil kajian kacukan oleh Judy Sudgen untuk memberi ispirasi kepada orang ramai supaya membantu menyelamatkan haiwan yang kian pupus ini iaitu harimau.

Baka ni mungkin belum lagi dijual di Malaysia. Harganya adalah sekitar USD800 hingga USD3800 seekor. Fuh, sape nak bela harimau kat rumah, boleh la bela Toygers ni.

BACA JUGA  Masuk ke Planet Kucing

nationalgeographic.com

Toygers

Toygers

Toygers

Toygers

Toygers

Cerita Menarik:

Draftkacukannationalgeographicpupussudgentiada lagitoygerToygers

Encik Kucing • October 9, 2011


Previous Post

Next Post

Comments

  1. Affan Ruslan October 10, 2011 - 6:29 am Reply

    macam bengal cat? tapi tu besar sikit. kan???

  2. Cik Kucing October 10, 2011 - 3:38 pm Reply

    aah, bengal kucing hutan
    tak sure la besar ke tak hoho

  3. cik kartun October 10, 2011 - 4:59 pm Reply

    eeeiii..cute nyew..pegang kucing mau..pegang rimau xmau..hihi

  4. ohbukhari.com October 14, 2011 - 3:18 pm Reply

    waw..saya sangat fanatik dengan kucing…but..kucing aku sekarang sudah tiada di bumi yang nyata…
    sedey!….
    gile kucing cam nie kalau ade jual kat malaysia kompem mahal giler..hanya mampu melihat dan tidak mungkin dimiliki ramai…wahahahahahha

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

CommentLuv badge