in

CatGenie Tandas untuk Kucing

Kadang-kadang nak bersihkan najis kucing membuatkan kita geli, ye la, berurusan dengan najis, sape tak geli kan? Bila busuk, mula la geli, malas dan macam-macam alasan muncul untuk bersihkan najis kucing. Tapi sebab sayang sangat pada kucing, kita buat juga.

Korang tahu tak, CatGenie boleh selesaikan masalah korang ni. CatGenie adalah tandas kucing yang akan membersih najis kucing dengan sendirinya. Waaa…dah tak payah fikir tentang masalah nak bersihkan najis kucing dah.

Ia menggunakan bahan-bahan mesra alam dan mesra alam sekitar yang tidak mendatangkan sebarang masalah kesihatan kepada kucing mahupun alam sekitar.

Yang paling best, pasir yang disediakan akan dibasuh dan diguna semula. Jadi, korang tak payah susah-susah nak gantikan pasir tersebut. Hebat tak?

Jom tengok Ciri-ciri CatGenie ni:

 • memenuhi keperluan kucing yang membuang najis di atas pasir
 • Membersih secara automatik selepas digunakan
 • Menggunakan air sejuk dan tenaga elektrik
 • Mengggunakan bahan kitar semula dan mudah terurai
 • Sesuai untuk kucing saiz purata dan 6 bulan keatas.
 • Ideal untuk kucing saiz purata dan 6 bulan atau lebih
 • Ukuran CatGenie : 25,8 x 22,4 x 13,8 inci

Harga adalah sekitar $249.00 atau pun RM796. Walaupun agak mahal, ianya masih berbaloi kerana korang dapat menjimatkan kos membeli pasir bulanan (RM100 sebulan dan RM1200 setahun) dan seolah-olah korang membayar untuk servis mencuci najis kucing untuk beberapa tahun.. produk yang sangat berbaloi untuk dimiliki.

kalau korang berminat boleh dapatkan disini CatGenie 120 Self-Washing Self-Flushing Cat Box. Ia didatangkan dengan jaminan 2 tahun dan pulangan wang selama 90 hari

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 33.333333%

Downvotes: 2

Downvotes percentage: 66.666667%

17 Comments

Leave a Reply
 1. saya berminat untuk tandas kucing tu l, tapi kat mana saya boleh dapat kan nya, kalau ada kawan2 yang minat sama ngan saya tolong bagi tau kat saya.. alah tandas yang auto tu lah.
  tapi jangan bagi tau saya kena oder kat luar negara pulak noooooooo…. maklum lah model tak banyak lah,

 2. SALAM SEMUA… SAYA JUGA ADA PERLIHARA KUCING..
  BANYAK LAH JUGA, 14 EKOR, MEMANG MENJADI MASAALAH TENTANG NAJIS KUCING NI N SAYA BERMINAT UNTUK LIHAT DAN KALAU OK NAK JUGA BELI, KALAU ADA SAPA2 YANG ADA MAKLUMAT TENTANG TANDAS YANG AUTO NI HARAP SANGAT2 UNTUK EMAIL KAT SAYA,,
  NI IMAIL SAYA. [email protected]
  SAYA NANTI KAN MAKLUMAT DARI ANDA YANG PERIHATIN KAT SAYA…. TQ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jadikan Kucing sebagai sahabat kanak-kanak

Masuk Ke Planet Kucing