Hotel Mewah untuk Kucing

 

hotelkucing1 Hotel Mewah untuk Kucing

Selepas kejadian petknode mungkin ramai pemilik kucing dah fobia nak hantar kucing diorang kat tempat-tempat macam tu. Di London, sebuah hotel kucing diwujudkan dengan bayaran usd$23 sehingga $29 setiap malam. Wujudnya hotel seperti ni akan memudahkan pemilik kucing disana keluar melancong tanpa sebarang kerisauan kehadap kucing mereka kerana kucing meraka akan dijaga dengan baik.

Hotel mewah ini terletak di Welwyn Garden City, Hertfordshire. Longcroft kini terkenal sebagai hotel termewah bagi kucing-kucing kesayangan kerana kemudahan tempat tinggal yang mewah dan menu makanan organic seperti daging salmon, udang harimau dan ikan kukus (steamed white fish). Makanannya pula dihidangkan dengan peralatan pinggan perak dan mangkuk Cina yang mahal. Sementara kucing tu makan, mereka akan pasang lagu-lagu jazz sekali.

 

The Autumn Suite

 

hotelkucing2 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing3 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing4 Hotel Mewah untuk Kucing

 

The Blubell Suite

 

hotelkucing6 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing8 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing9 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing10 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing11 Hotel Mewah untuk Kucing

 

The Bonsai Suite

 

hotelkucing12 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing13 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing14 Hotel Mewah untuk Kucing

 

The Daisy Suite

 

hotelkucing15 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing16 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing17 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing18 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing19 Hotel Mewah untuk Kucing

 

The Poppy Suite

 

hotelkucing20 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing21 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing22 Hotel Mewah untuk Kucing

Hotel ini juga dilengkapi tempat bermain bagi kucing begitu juga dengan rawatan mata dan telinga. Jeles tak korang?

p/s: Mungkin Petknode nak tiru macam hotel kucing ni lepas ni (Kekejaman Petknode -16 kucing mati)

Sumber

 
Latest Comments
  1. Emmet September 9, 2011
  2. Cik Kucing September 12, 2011
  3. Affan Ruslan September 14, 2011
  4. muna November 17, 2011
  5. dalina November 27, 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge