Hotel Mewah untuk Kucing

Selepas kejadian petknode mungkin ramai pemilik kucing dah fobia nak hantar kucing diorang kat tempat-tempat macam tu. Di London, sebuah hotel kucing diwujudkan dengan bayaran usd$23 sehingga $29 setiap malam. Wujudnya hotel seperti ni akan memudahkan pemilik kucing disana keluar melancong tanpa sebarang kerisauan kehadap kucing mereka kerana kucing meraka akan dijaga dengan baik.

Hotel mewah ini terletak di Welwyn Garden City, Hertfordshire. Longcroft kini terkenal sebagai hotel termewah bagi kucing-kucing kesayangan kerana kemudahan tempat tinggal yang mewah dan menu makanan organic seperti daging salmon, udang harimau dan ikan kukus (steamed white fish). Makanannya pula dihidangkan dengan peralatan pinggan perak dan mangkuk Cina yang mahal. Sementara kucing tu makan, mereka akan pasang lagu-lagu jazz sekali.

BACA JUGA  Idea Gila Design Tempat Tidur Kucing

 

The Autumn Suite

 

 

The Blubell Suite

 

 

The Bonsai Suite

 

 

The Daisy Suite

 

 

The Poppy Suite

 

Hotel ini juga dilengkapi tempat bermain bagi kucing begitu juga dengan rawatan mata dan telinga. Jeles tak korang?

p/s: Mungkin Petknode nak tiru macam hotel kucing ni lepas ni (Kekejaman Petknode -16 kucing mati)

Sumber

5 Comments

Leave a Reply
  1. Orang bukan islam lebih memahami erti kemanusiaan…..memberi layanan yang baik kepada kucing2….tetapi owner PETKNOBE yang sah orang islam tidak mahu mendengar SUruhan Rasulullah S.A.W supaya mengangap kucing seperti keluarga sendiri…..wlupun kita tak mampu sediakan tempat tinggal mewah buat kucing..tetapi makan dan minum perlu dijaga….dibelai dan diberi kasih sayang..kucing2 ini juga akan bertasbih kepada Allah memohon dimurahkan rezeki tuan yang melindungi dan menyaynagi mereka..kalu bukan dalam bentuk wang ringgit tetapi Allah akan berikan rezeki dalam bentuk lain..contohnya saya…setkat ini Allah berikan saya tidak putus wang ringgit..tika memerlukan..segala urusan saya cepat diselesaikan..diberikan kesihatan..saya prcaya ..ni adlah blasan kepada kasih sayang yg sy berikan kerana menyelamatkan anak kucing jalan yang kelaparan yg hmpir mati….sy jaga dan anggp seperti anak sendiri..aaaaaalhamdulilah…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge