Hotel Mewah untuk Kucing

Selepas kejadian petknode mungkin ramai pemilik kucing dah fobia nak hantar kucing diorang kat tempat-tempat macam tu. Di London, sebuah hotel kucing diwujudkan dengan bayaran usd$23 sehingga $29 setiap malam. Wujudnya hotel seperti ni akan memudahkan pemilik kucing disana keluar melancong tanpa sebarang kerisauan kehadap kucing mereka kerana kucing meraka akan dijaga dengan baik.

Hotel mewah ini terletak di Welwyn Garden City, Hertfordshire. Longcroft kini terkenal sebagai hotel termewah bagi kucing-kucing kesayangan kerana kemudahan tempat tinggal yang mewah dan menu makanan organic seperti daging salmon, udang harimau dan ikan kukus (steamed white fish). Makanannya pula dihidangkan dengan peralatan pinggan perak dan mangkuk Cina yang mahal. Sementara kucing tu makan, mereka akan pasang lagu-lagu jazz sekali.

 

The Autumn Suite

 

 

The Blubell Suite

 

 

The Bonsai Suite

 

 

The Daisy Suite

 

 

The Poppy Suite

 

Hotel ini juga dilengkapi tempat bermain bagi kucing begitu juga dengan rawatan mata dan telinga. Jeles tak korang?

p/s: Mungkin Petknode nak tiru macam hotel kucing ni lepas ni (Kekejaman Petknode -16 kucing mati)

Sumber

5 Responses

  1. Emmet 4 years ago
  2. Cik Kucing 4 years ago
  3. Affan Ruslan 4 years ago
  4. muna 3 years ago
  5. dalina 3 years ago

Add Comment

CommentLuv badge