Hotel Mewah untuk Kucing

 

hotelkucing1 Hotel Mewah untuk Kucing

Selepas kejadian petknode mungkin ramai pemilik kucing dah fobia nak hantar kucing diorang kat tempat-tempat macam tu. Di London, sebuah hotel kucing diwujudkan dengan bayaran usd$23 sehingga $29 setiap malam. Wujudnya hotel seperti ni akan memudahkan pemilik kucing disana keluar melancong tanpa sebarang kerisauan kehadap kucing mereka kerana kucing meraka akan dijaga dengan baik.

Hotel mewah ini terletak di Welwyn Garden City, Hertfordshire. Longcroft kini terkenal sebagai hotel termewah bagi kucing-kucing kesayangan kerana kemudahan tempat tinggal yang mewah dan menu makanan organic seperti daging salmon, udang harimau dan ikan kukus (steamed white fish). Makanannya pula dihidangkan dengan peralatan pinggan perak dan mangkuk Cina yang mahal. Sementara kucing tu makan, mereka akan pasang lagu-lagu jazz sekali.

 

The Autumn Suite

 

hotelkucing2 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing3 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing4 Hotel Mewah untuk Kucing

 

The Blubell Suite

 

hotelkucing6 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing8 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing9 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing10 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing11 Hotel Mewah untuk Kucing

 

The Bonsai Suite

 

hotelkucing12 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing13 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing14 Hotel Mewah untuk Kucing

 

The Daisy Suite

 

hotelkucing15 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing16 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing17 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing18 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing19 Hotel Mewah untuk Kucing

 

The Poppy Suite

 

hotelkucing20 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing21 Hotel Mewah untuk Kucing

hotelkucing22 Hotel Mewah untuk Kucing

Hotel ini juga dilengkapi tempat bermain bagi kucing begitu juga dengan rawatan mata dan telinga. Jeles tak korang?

p/s: Mungkin Petknode nak tiru macam hotel kucing ni lepas ni (Kekejaman Petknode -16 kucing mati)

Sumber

 

by

Related Posts

  • Post Image
  • Post Image
  • Post Image
  • Post Image

5 Responses so far.

  1. Emmet says:

    wah,blog yang menarik,teruskan usaha :D

  2. Affan Ruslan says:

    wahahaha. gile, layan kucing macam layan manusia. macam la kucing tu suka tempat2 camni hehe

  3. dalina says:

    Orang bukan islam lebih memahami erti kemanusiaan…..memberi layanan yang baik kepada kucing2….tetapi owner PETKNOBE yang sah orang islam tidak mahu mendengar SUruhan Rasulullah S.A.W supaya mengangap kucing seperti keluarga sendiri…..wlupun kita tak mampu sediakan tempat tinggal mewah buat kucing..tetapi makan dan minum perlu dijaga….dibelai dan diberi kasih sayang..kucing2 ini juga akan bertasbih kepada Allah memohon dimurahkan rezeki tuan yang melindungi dan menyaynagi mereka..kalu bukan dalam bentuk wang ringgit tetapi Allah akan berikan rezeki dalam bentuk lain..contohnya saya…setkat ini Allah berikan saya tidak putus wang ringgit..tika memerlukan..segala urusan saya cepat diselesaikan..diberikan kesihatan..saya prcaya ..ni adlah blasan kepada kasih sayang yg sy berikan kerana menyelamatkan anak kucing jalan yang kelaparan yg hmpir mati….sy jaga dan anggp seperti anak sendiri..aaaaaalhamdulilah…

Social Icons