Mencipta rumah Kucing Sendiri | cat hom DIY, DIY rumah kucing

Tengah-tengah membersihkan rumah, banyak pulak kotak-kotak bergelimpangan.

Tiba-tiba ada pulak idea nak buat rumah kucing diy.

Haha! Boleh ker?

Setelah meng-Google (patut ayat ni di masuk dalam kamus!) jumpa la beberapa idea yang bagus.

Idea 1
Idea 1

 

Sangat suka! Super cool! Kucing boleh panjat-panjat, main nyorok-nyorok. Mesti gembira ni.

Idea 2

Idea 2

Okay juga ni. Tapi tingkap-tingkap tu payah la pulak nak tebuk. Siap ada atap bagai…

Idea 3

Idea 3

Okay.. ini lebih realistik. Sebab tu nak share jugak gambar ni. Kalau buat sendiri pun agak-agak rupa macam ni jugak. Hehehehe 😛

Idea 4

Idea 4

Kalau dapat buat macam ni memang syurga lah anak-anak buah tu.. Ni nak kena cari kotak panjang pulak kan?

Idea 5

Idea 5

Sebenarnya ini yang paling kreatif sekali. Siap ada terowong lagi okay….

 

Hmm… satu masalah ajer dengan anak-anak buah ni… hobi utama ialah suka ‘tokak’ kotak. Letak kotak elok-elok bagi seminggu kotak tu dah jadi separuh. Macam mana pulak tu yer?

Ermmmm….

 

(=^・ェ・^=)

Sumber:

Super Cool Cats

&

Google Image

Add Comment

CommentLuv badge