10 Kucing Popular di Youtube

 

Hari ini terasa nak buat entry countdown. Jom layan..

 

Maru


Maru, seekor kucing Scottish Fold yang tinggal di Jepun. Video yang pertama dimuat naik di Youtube dalam bulan June 2008. Semenjak itu Maru mula mendapat banyak pengikut setia. Kucing yang comel ini amat menyukai kotak. Kebanyakan video memaparkan bagaimana Maru sedaya upaya untuk memuatkan badannya ke dalam kotak yang selalunya lebih kecil dari Maru. Sangat comel!

Nora


Pandai kucing ni bermain piano. Siap boleh buat duet lagi.. Hahahaha icon biggrin 10 Kucing Popular di Youtube

 

Atilla Fluff


Kucing terkejut!

 

Kucing yang meniru suara anjing


Pandai kucing ni. Bila datang tuan dia tiba-tiba bertukar suara normal. Pandai menipu kucing ni!

 

Sparta


Kucing jenis Egyptian Mau ini suka mencakar dan menggigit. Oleh itu, tuannya membuat sebuah lagu yang didedikasi kepada kucing ini.

 

Stalking Cat


Haha! Kucing stalker. Sudah menjadi lumrah kucing. Selalu curious..

 

Kucing OMG


Memperkenalkan Choco Si Kucing OMG! Kalau pernah menonton filem animasi Puss in Boots, tentu anda semua akan teringat kucing “Ooooooooo”.
Tapi sebenarnya Choco mengalami ‘dislocated jaw’ atau rahang terkehel.

 

Kucing Boxing


Boleh lawan dengan Sapok Biki tak? Hehehehe…

 

Kucing yang bercakap


Comel kucing berborak!

 

Mak kucing yang penyayang


Mungkin ramai pencinta kucing sudah melihat video ini. Terharu kan? Awwwww……….

 

Related Posts

  • Post Image
  • Post Image

5 Responses so far.

  1. Lovely… video mak kucig yang penyayang tu aku tengok ulang2 kali dah hhe
    sabree hussin recently posted..TRIZ Level 1 International Certification ProgrammeMy Profile

  2. memang terbaik la kucing2 ni semua, memang patut pun jadi popular
    sabree hussin recently posted..TRIZ Level 1 International Certification ProgrammeMy Profile

  3. Dang Gebu says:

    cumel mereka semua ini.. huhu~
    Dang Gebu recently posted..Anak Kucing Yang Comel Dan LincahMy Profile

  4. Pika says:

    Comelnya kucing berborak! Saya sudah tengok berulang kali. Comel dan menarik hati. Aduh! Ku sudah jatuh cinta

  5. purple says:

    satu lagi, shironeko… kucing n kawannya2 yang rela diperlakukan apa saja oleh tuannya. :D seperti kena letak tin sardin, buah-buahan, cawan kertas and macam2 lagi atas kepala~ *kumpulan kuching redha*

Social Icons