Menarik- November 19, 2012

10 Kucing Popular di Youtube. Pastinya Maru No 1

holocoustine
5

Hari ini terasa nak buat entry countdown. Jom layan..

 

Maru

Maru, seekor kucing Scottish Fold yang tinggal di Jepun. Video yang pertama dimuat naik di Youtube dalam bulan June 2008. Semenjak itu Maru mula mendapat banyak pengikut setia. Kucing yang comel ini amat menyukai kotak. Kebanyakan video memaparkan bagaimana Maru sedaya upaya untuk memuatkan badannya ke dalam kotak yang selalunya lebih kecil dari Maru. Sangat comel!

Nora

Pandai kucing ni bermain piano. Siap boleh buat duet lagi.. Hahahaha 😀

 

Atilla Fluff

Kucing terkejut!

 

Kucing yang meniru suara anjing

Pandai kucing ni. Bila datang tuan dia tiba-tiba bertukar suara normal. Pandai menipu kucing ni!

BACA JUGA  Kami Geek

 

Sparta

Kucing jenis Egyptian Mau ini suka mencakar dan menggigit. Oleh itu, tuannya membuat sebuah lagu yang didedikasi kepada kucing ini.

 

Stalking Cat

Haha! Kucing stalker. Sudah menjadi lumrah kucing. Selalu curious..

 

Kucing OMG

Memperkenalkan Choco Si Kucing OMG! Kalau pernah menonton filem animasi Puss in Boots, tentu anda semua akan teringat kucing “Ooooooooo”.

Tapi sebenarnya Choco mengalami ‘dislocated jaw’ atau rahang terkehel.

 

Kucing Boxing

Boleh lawan dengan Sapok Biki tak? Hehehehe…

 

Kucing yang bercakap

Comel kucing berborak!

 

Mak kucing yang penyayang

Mungkin ramai pencinta kucing sudah melihat video ini. Terharu kan? Awwwww……….

Cerita Menarik:

10 video kucing comel10 video kucing paling top di youtube10 video kucing popular di youtubevideo kucingvideo kucing youtubevideo popular

holocoustine • November 19, 2012


Previous Post

Next Post

Comments

  1. sabree hussin November 21, 2012 - 1:44 am Reply

    Lovely… video mak kucig yang penyayang tu aku tengok ulang2 kali dah hhe
    sabree hussin recently posted..TRIZ Level 1 International Certification ProgrammeMy Profile

  2. sabree hussin November 21, 2012 - 1:45 am Reply

    memang terbaik la kucing2 ni semua, memang patut pun jadi popular
    sabree hussin recently posted..TRIZ Level 1 International Certification ProgrammeMy Profile

  3. Dang Gebu November 30, 2012 - 12:27 pm Reply

    cumel mereka semua ini.. huhu~
    Dang Gebu recently posted..Anak Kucing Yang Comel Dan LincahMy Profile

  4. Pika December 15, 2012 - 11:36 pm Reply

    Comelnya kucing berborak! Saya sudah tengok berulang kali. Comel dan menarik hati. Aduh! Ku sudah jatuh cinta

  5. purple January 8, 2013 - 10:18 pm Reply

    satu lagi, shironeko… kucing n kawannya2 yang rela diperlakukan apa saja oleh tuannya. 😀 seperti kena letak tin sardin, buah-buahan, cawan kertas and macam2 lagi atas kepala~ *kumpulan kuching redha*

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *

CommentLuv badge