,

Aksi Kucing Yang Tak Dijangka Yang Pasti Buat Anda Terkejut

Kalau sudah namanya kucing, diorang memang suka berlagak macam bos-bos. Nak tidur pun di tempat-tempat yang kita tak pernah jangka.

Gaya 12

Kucing : Uuu… selesanya….

Anjing : Nasib kita sama tuan…. grrrr…

Gaya 11
Kalau terlupa tutup periuk nasi… tengoklah siapa yang ambik kesempatan… wakakaka!

Gaya 10
Gaya ni memerlukan daya keseimbangan yang tinggi!

Gaya 9
Tuan-tuan dan puan-puan… siler tengok dulu tayar-tayar anda sebelum start kereta ok?

Gaya 8
Alahai… comey nyer dier tido…

Gaya 7
Elok jer pokok tu kat tengah-tengah.. sejuk kot duduk atas tanah ni kan…

Gaya 6
Errr…..

Gaya 5
Inilah gaya ultimate boss! Apa pandang-pandang? Tak puas hati ka?

Gaya 4
Kucing: Apakah dosa ku diperlakukan sebegini?

Gaya 3
Kucing: Ermm.. Tempat duduk dah kene chop… aku duduk ler kat sini…

Gaya 2
Haaa… ni pokok spesies baru ni… siap berbulu-bulu di bawah… Sorry limited edition… takleh beli… 😛

Gaya 1
Alolololo… budget comel le tuuu.. spray kangg…

 

(=^・ェ・^=)
Sumber

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by Cik Kucing

Cik kucing juga dikenali sebagai Sharifah Munira. Merupakan founder kucing.my & bergerak aktif dalam pemasaran digital.

6 Comments

Leave a Reply
  1. dulu sy ada kucing yg tabiat dye mmg suka tido kat atas tayar mcm picture kat atas tu & tido dlm pasu..kdg2 suka tido dlm enjin keta.. pas2 skrg dye dah x de sbb kna langgar T^T then dpt plk kucing baru 2 ekor ^^ terubat la skit ati nie huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Kenapa kucing mengunyah kotak? Anda pasti terkejut dengan fakta ini!

Teknik Mudah Mandikan Kucing Yang Takut Air